KARAKOYUNLU
 

Menü

Anket

Türkiye,Ermenistan ile sınır olan Alican Sınır kapısını açsınmı açmasınmı
Hiç Bir Durumda Açılmasın. (%73,2)
Açılsın (%14,9)
Şartlarımız kabul edildikten sonra açılsın (%11,7)

Toplam Oy: 587

Tüm Anketler

Takvim

« Nisan - 2024

»

PT SL ÇŞ CM CT PZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

İstatistikler

 Toplam Hit: 7293498
 Sitede Aktif: 3
 Ip: 172.69.7.105
 Browser: Default - 0.0
 Toplam Kategori: 19
 Toplam Blog: 275
 Toplam Yorum: 121
 Toplam Resim: 0
 Toplam Mesaj: 122

Etiket Bulutu

CANKAT

Haberler

May`11
19
Iğdır MHP Millet Vekili Adayı Dr Sinan Oğan Püskevit arası Lokum Dağıttı
Haberler

Yorumlar(1)

 

Iğdır Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) milletvekili adayları vatandaşlara bisküvi ve lokum dağıttı.
Öğle saatlerinde partililerle Haydar Aliyev Parkına gelen MHP Milletvekili Sinan Oğan partililerle birlikte vatandaşlara bisküvi ve lokum dağıttı.
                            Sinan Oğan yaptığı açıklamada, "MHP Genel Başkanımız ifade ettiği, her gün televizyonlarda çikolata yiyen belkide durumu iyi olmayan, beki de babasının akşam eve bir ekmek getirmek için zorlandığı insanlarımızın çocukları Sayın genel başkanımız Devlet Bahçelinin tabiri ile 'püskevit' ve lokum yiyebilmesi için biz yola çıktık. MHP iktidara geldiğinde babalarının akşam eve ekmek getirebildiği, çocuklarını püskevit lokum ile sevindirebileceği bir iktidar kuracağız" dedi. Bunun ilk aşaması olarak da bu gün sembolik de olsa burada bulunan vatandaşlara püsveit ve lokum dağıttıklarını aktardı.

MHP'lilerin dağıttığı bisküvi ve lokumlara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.




May`11
17
Azerbaycan'ın Birinciliği Türk Dünyasının Birinciliğidir
Haberler

Yorumlar(0)

Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen 56. Eurovizyon Şarkı Yarışması'nı 211 puanla Azerbaycan'ın kazanması Iğdır'da da sevinçle karşılandı.  

         Türkiye Azerbaycan Derneği Başkanı ve MHP Iğdır Milletvekili adayı Sinan Oğan, seçim bürosunda  gazetecilere yaptığı açıklamada "Azerbaycan'ın birinciliği Türk dünyasının birinciliğidir. Yarışmadan sonra parçayı tekrar seslendiren Eldan ve Nigar'ın Türk bayrağı ile sahneye çıkılması Türkiye'nin Azerbaycan'da ne kadar sevildiğinin bir göstergesidir.     Eurovision 2011'de birinci olan Azerbaycan'ı tebrik ediyorum. Bu birincilik hepimizindir. Türk dünyasının gözü aydın. Azerbaycan'ı kutluyorum. Merhum Devlet Başkanı Haydar Aliyev'in 88. doğum günü haftasında onun meşhur sözü olan Bir milletin iki devleti olduğumuzu dost da düşman da gördü... Türk bayrağını dalgalandıran Azerbaycan Bursa'da çirkin provokasyon yapanlara da Türk tokadı atmış oldu." dedi.
        Oğan, Bozkurt selamı veren Eldar'ı kutluyorum. Türk bayrağı ile sahneye çıkan Nigar'ı selamlıyorum.Türk dünyası sevinçli Türk dünyası gururlu" şeklinde konuştu.


May`11
16
KARAKOYUNLU KAYMAKAMI GÖREVDEN GÖREVE KOŞUYOR
Haberler

Yorumlar(0)

KARAKOYUNLU KAYMAKAMI GÖREVDEN GÖREVE KOŞUYOR Yazdır E-posta
Pazartesi, 16 Mayıs 2011
Karakoyunlu ilçesi kaymakamı Esengül Korkmaz Çiçekli, öğleye kadar ilçede kaymakamlık, öğleden sonra il merkezinde vali yardımcılığı görevini yerine getiriyor.
Aralık Kaymakamı Mehmet Fatih Çiçekli ile evli olan Esengül Korkmaz Çiçekli, akşam ise kocasının kaymakam olduğu ilçedeki evine gidiyor. İlçede göreve başladığı 12 Ağustos 2010'dan bu yana halkın sevgisini kazanan Çiçekli, haftada 2 gün çevre köyleri gezerek sorun dinliyor. Şimdiye kadar 30 vatandaşın evine tadilat, evi yıkılmak üzere olan maddi durumu kötü 12 vatandaşa 70 metrekarelik ev yaptıran Çiçekli, okula gönderilmeyen 7 kız çocuğunu da eğitime kazandırdı. Okuma yazma kurslarına sadece 3 kişinin katılmasının nedenini soran Çiçekli, kadınlardan "Bu yaştan sonra okuma yazma öğrenip ne yapacağız" cevabını alınca, ev ev dolaşıp kursiyer sayısını 15'e çıkardı. Kaymakamın başarılı çalışmaları Iğdır Valisi Amir Çiçek'in de dikkatini çekti. Vali Çiçek, kısa sürede halkın gönlünde taht kurmayı başaran kadın kaymakama, Iğdır Vali Yardımcılığı görevini de verdi. İki vali yardımcısı kadrosu bulunan Iğdır'da, Vali'nin talimatıyla sosyal hizmetlerden sorumlu üçüncü vali yardımcısı olarak görevlendirilen Çiçekli, öğleye kadar Iğdır'a 15 kilometre mesafedeki ilçede, öğleden sonra ise il merkezinde görev yapıyor.

'ÖNCE İLÇEM GELİR'

Devlet olarak Türkiye sınırları içinde yaşayan her vatandaşa kucak açtıklarını söyleyen Çiçekli, "Yeter ki bize gelsinler, sıkıntılarını bizlere iletsinler. Bölgedeki zihniyet nedeniyle kadınlar sürekli olarak bir adım geri kalıyor. En büyük hedefim, kadınlarımızın toplumsal yaşama katkılarını artırmak ve kız çocuklarını okula kazandırmak" dedi. İlçe, il merkezine yakın olduğu için 2 görevi bir arada yürütmenin zor olmadığını da söyleyen Çiçekli, "Ama önceliğim Kaymakamlık. İlçede önemli bir şey olduğunda vali yardımcılığı koltuğundan kalkıp asıl görev bölgeme dönüyorum" diye konuştu. Kaymakam Karakoyunlu halkı ise kaymakamlarının çok çalışkan olduğunu, geldiği günden beri hiç boş durmadığını, her türlü sorunlarını rahatlıkla paylaşabildiklerini söyledi.

7 yıllık kaymakam

Ankara'da doğan Esengül Korkmaz Çiçekli, 1999'da İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. 2004'te kaymakamlığa başlayan Çiçekli, sırasıyla Bursa- Harmancık, Eskişehir-Alpu, Düzce-Yığılca, Karabük-Eskipazar ilçelerinde kaymakam olarak görev yaptı.

Yazdır E-posta
 


May`11
16
Yaşasın Türkiye Azerbaycan Dostluğu ve GARDAŞLIĞI
Haberler

Yorumlar(2)

Yaşasın Türkiye Azerbaycan Dostluğu ve GARDAŞLIĞI....

Almanya'nın Düsseldorf kentinde düzenlenen 56. Eurovision Şarkı Yarışması'nı 211 puanla Azerbaycan'ın kazanması Azerbaycan'da olduğu gibi Türkiye'de sevinçle karşılanmıştır.

56. Eurovision Şarkı Yarışmasında, Azerbaycan ve Türk bayrakları ile sahnede şarkı söylenmesi, Türk milletini yürekten duygulandırmıştır.

Azerbaycan'ı ve şarkıyı seslendiren gurubu Eldan ve Nigar’ı yürekten tebrik eder ve kendileri ile gurur duyduğumuzu ifade ederken, “İki devlet, bir millet” olduğumuzu tüm dünya kamuoyuna bir kez daha açıkça gösterdiklerinden dolayı teşekkür eder başarılarının devamını dileriz .....Yaşasın Türkiye Azerbaycan Dostluğu ve GARDAŞLIĞI....
 
                             Sefer Karakoyunlu
Türkiye Azerbaycan Dostluk ve Dayanışma Platformu Başkanı


May`11
9
MHP’li Millet Milletvekili Adayları Esnafı Ziyaretinde
Haberler

Yorumlar(0)

Salı günü Karakoyunlu Halkıyla buluşacak olan MHP’li Millet Milletvekili Adayları Esnafı Ziyaretindeydi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili Adayları, esnafları ve sebze  pazarı esnafını ziyaret ederek seçmenden oy istediler.

            Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Iğdır Milletvekili Adayları; Sinan Oğan, Gündüz Güneş beraberinde MHP İl Başkanı Cahit Erol, Merkez İçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile esnafı ve pazarı gezdiler.
MHP Adayları ve yöneticileri, Atatürk Caddesi  üzerindeki işyerlerini gezerek buradaki esnafın derdini dinlediler. Esnaflar ile tek tek tokalaşarak hal ve hatırlarını sordular.
             Iğdır esnafının sorunlarının MHP iktidarı döneminde çözüleceğini belirten Sinan Oğan; “İktidara geldiğimiz takdirde esnafımızın yüzü gülecek. Mahalle bakkallarımız esnaflarımız zor günler yaşıyor. Şehir merkezini saran Süper marketler esnaflarımızı zor duruma düşürmüş siftah edemez duruma gelmiştir. Biz Iğdır esnafının mağdur olmaması için gereken girişimlerde bulunarak bu süper marketlerin il dışına çıkması için çalışacağız.” dedi.
Iğdır halkının sorunlarını dinleyen MHP Milletvekili Adayı Gündüz Güneş ise, “Sorunlarınızı inşallah MHP iktidarı döneminde çözüme kavuşturacağız.
               Bizler sizlerin oylarınıza talibiz. Vekil olmamız durumunda TBMM’de siz değerli halkımızı temsil edeceğiz. Bizler koltuk sevdalısı değil hizmet etme sevdalısıyız. Iğdır’ı kendi çıkarları doğrultusunda kullananlar artık olmayacak.Iğdır’a bir çivi çaksak ne mutlu bize” şeklinde konuştu.


Toplam 256 Blog, 52 Sayfada Gösterilmektedir.
«« « 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 » »»

 
Cankat.Net