KARAKOYUNLU
 

Menü

Anket

Türkiye,Ermenistan ile sınır olan Alican Sınır kapısını açsınmı açmasınmı
Hiç Bir Durumda Açılmasın. (%73,2)
Açılsın (%14,9)
Şartlarımız kabul edildikten sonra açılsın (%11,7)

Toplam Oy: 587

Tüm Anketler

Takvim

« Mart - 2024

»

PT SL ÇŞ CM CT PZ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

İstatistikler

 Toplam Hit: 7253855
 Sitede Aktif: 1
 Ip: 172.70.38.75
 Browser: Default - 0.0
 Toplam Kategori: 19
 Toplam Blog: 275
 Toplam Yorum: 121
 Toplam Resim: 0
 Toplam Mesaj: 122

Etiket Bulutu

CANKAT

Haberler

Eyl`11
22
Kardeş Belediyeler Mesafe Tanımıyor
Haberler

Yorumlar(0)

Çarşamba, 21 Eylül 2011
İstanbul’un Beykoz Belediyesi ile kardeş Belediye olan Karakoyunlu Belediyesine Beykoz Belediyesi 1 Fatih Kamyon,1 Mercedes marka yol süpürme aracı, çocuk parkı, oyun grupları, park malzemeleri, çöp konteynırları ve Karakoyunlu Belediyesi yeni hizmet binasının tüm kalorifer malzemeleri, su malzemeleri ve kalorifer kazanı masraflarını karşıladı.Karakoyunlu Belediye meclisinde karar alarak bu ilçenin ismini 2010 yılında tamamlanan düğün salonuna verdi ve ayrıca bir caddeye de “Beykoz caddesi” ismi verildi.
Düğün salonu ismi hakkında konuşan Başkan Deliktaş, “Bu güzel ilçenin ismini düğün salonuna ve caddeye vermekten onur duyduk. Karakoyunlu’ya yüreğini açan değerli Başkanımız Yücel Çelikbilek’e, Başkan Yardımcısı Hanifi Dilmaç’a, diğer Başkan Yardımcılarına, Beykoz Belediye meclisine, çalışanlarına ve Beykoz’da yaşayan tüm ilçe halkına Karakoyunlular olarak minnettarız. Bu güzel insanların rabbim yolunu açık etsin” dedi.


Eyl`11
15
İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği’nden Esat Kabaklı’ya ziyaret
Haberler

Yorumlar(1)

İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği Başkanı Sefer Karakoyunlu,  yönetim kurulu üyesi Namık Kemal Uyguntürk ile beraber İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Halk Müziği Topluluğu Şefi Esat Kabaklı’yı ziyaret etti.

Hoş bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Başkan Karakoyunlu, Esat Kabaklı’ya İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 Esat Kabaklı’ya derneğin rozetini takdim eden Karakoyunlu, 24 Eylül’deki büyük bir katılımla gerçekleştirecekleri geceye Kabaklı’yı davet etti. Kabaklı’da geceye katılmaktan memnun olacağını söyledi


Eyl`11
13
Karakoyunlu Belediye başkanı Ziyat Ali Deliktaşın Girişimleri Sonuçsuz Kalmadı
Haberler

Yorumlar(0)

Belediye Yeni Çöp Aracına Kavuştu

Daha önce bir çok başarılı çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Deliktaş Beykoz Belediyesi ile yapılan başarılı çalışmlar sonucunda yeni Belediye binasının Bir çok eksiklerin karşılanmasını,  ilçeni birkaç araç ihtiyacının karşılanmasını sağlamıştır. yakın zamanda  Çevrecilik ve Şehircilik Bakanlığı ile yapılan görüşmeler başarı ile sonuçlanmıştır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyat Ali Deliktaş’ın girişimleri sonucu sıfır km çöp toplama aracı Karakoyunlu belediyesine tahsis edildi.

          Bununla ilgili bir açıklama yapan Başkan Deliktaş şöyle dedi; “Mart ayında Ankara seyahatimde eski Çevre ve Orman Bakanı yeni Orman ve Su İşleri Bakanı sayın Prof.Dr. Veysel Eroğlu, Müsteşar Lütfi Akça ve özel kalem müdürü Cihan Pektaş ile  görüşmelerimde İlçemizin çöp toplama aracına ihtiyacı olduğunu beyan ettik.
             Bu üstatlarımızda bu sıkıntımızı gidererek ağustos ayında  yeni Çevre ve Şehircilik Bakanımız  Erdoğan Bayraktar’ında katıldığı toplantıda törenle verildi. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, BakanımızVeysel Eroğlu, Bakanımız Erdoğan Bayraktar, bürokratlarımız ve Ak Parti ailesine İlçem adına şükranlarımı sunuyorum.Allah hepsinden razı olsun.”


Eyl`11
2
Karakoyunlu'dan Zeynelov'a plaket
Haberler

Yorumlar(0)

Karakoyunlu'dan Zeynelov'a plaket

Karakoyunlu'dan Zeynelov'a plaket

İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği Başkanı Sefer Karakoyunlu yönetimiyle beraber İstanbul’daki Azerbaycan Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu Zeynelov'a plaket verdi


İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği Başkanı Sefer Karakoyunlu yönetimiyle beraber İstanbul’daki Azerbaycan Başkonsolosu Hasan Sultanoğlu Zeynelov'a plaket verdi. İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği Başkanı Sefer Karakoyunlu yönetim kurulu üyeleri Yıldız Teknik Üniversitesi Öğretim görevlisi Prof. Dr. Adil Allahverdiyev, İşadamı Servet Yenigün, folklorcu ve Azeri sanatçı Tuna Güvenç’le beraber Başkonsolos Zeynelov'u, 1. Levent'teki Azerbaycan Konsolosluk Binası'nda ziyaret etti.

Başkonsolos Zeynelov'a Başarı plaketi

Dernek yönetimi yapmış olduğu başarılı çalışmalardan dolayı; Azerbaycan Cumhuriyeti tarafından unvanı "Başkonsolos"luktan, "Büyükelçi"liğe yükseltilen Hasan Sultanoğlu Zeynelov'u kutlayarak kendisine bir plaket verdi. Ziyarette dernek yöneticileri Başkonsolos Zeynelov'a İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği’nin amaçları ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdiler.
 
 Dernek açılışı 24 Eylül'de

Azerbaycanlıların köklü kültür, örf-adet, müzik ve folklorlarını bir adım daha ileri götürüp, ülke çapında yayacak güzel bir derneğe kavuşturacaklarını söyleyen Dernek başkanı Sefer Karakoyunlu, derneğin resmi kuruluşunun 22 Haziran’da Kadıköy Bahariye Caddesi'nde yapıldığını ifade etti. Karakoyunlu, 24 Eylül'de ise geniş  katılımlı bir törenle Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde gece yapacakları söyleyerek açılışa Başkonsolos Zeynelov'u davet etti. Derneğin yapmış olduğu ve yaklaşık 2 saat süren bu ziyaretten çok memnun olduğunu belirten ve dernek yöneticilerini kutlayan Büyükelçi Zeynelov, fırsat buldukça İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği’nin çalışmalarına katılacağını ifade etti.


Ağu`11
26
Vefat ve Başsağlığı
Haberler

Yorumlar(0)

Iğdır ili Karakoyunlu İlçesi sakinlerinden Emirali Sağlam Hakkın Rahmetine Kavuşmuştur. Merhume Allahtan rahmet Kederli SAĞLAM ailesine , Karakoyunlu halkına, sevenlerine ve Arkadaşlarına Başsağlığı diliyorum.

Allah Rahmet Eylesin.

 

İstanbul Türkiye Azerbaycan Derneği

          Sefer Karakoyunlu

                   Başkan

 

 


Toplam 256 Blog, 52 Sayfada Gösterilmektedir.
«« « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 » »»

 
Cankat.Net