KARAKOYUNLU
 

Menü

Anket

Türkiye,Ermenistan ile sınır olan Alican Sınır kapısını açsınmı açmasınmı
Hiç Bir Durumda Açılmasın. (%73,2)
Açılsın (%14,9)
Şartlarımız kabul edildikten sonra açılsın (%11,7)

Toplam Oy: 587

Tüm Anketler

Takvim

« Mayıs - 2024

»

PT SL ÇŞ CM CT PZ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

İstatistikler

 Toplam Hit: 7319901
 Sitede Aktif: 2
 Ip: 172.69.58.124
 Browser: Default - 0.0
 Toplam Kategori: 19
 Toplam Blog: 275
 Toplam Yorum: 121
 Toplam Resim: 0
 Toplam Mesaj: 122

Etiket Bulutu

CANKAT

Haberler

Oca`11
5
KARAKOYUNLU BELEDİYE BAŞKANLIĞIN DONMALARA KARŞI UYARI GELDİ
Haberler

Yorumlar(0)

Çarşamba, 05 Ocak 2011

  Karakoyunlu Belediyesi, su tesisatlarında yaşanabilecek  donma tehlikesine karşı vatandaşları uyardı.     Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş yaptığı açıklamada "Soğuk hava şartları sebebiyle kurumumuzun almış olduğu tedbirlere paralel olarak, abonelerimizin su tesisatlarında donma tehlikesi ile karşılaşmamaları için gerekli önlemleri alması gerekmektedir.” dedi.  Başkan Deliktaş, “Bu tedbirlerin en başında su tesisatları ile sayaçların korunması gelmektedir. Buzlanmayı önleyebilmek amacıyla talaş, bez, karton gibi izolasyon malzemeleriyle sayaçlar muhafaza edilmeli, açıkta olan şube yolları donma riskine karşı izole edilmelidir. Bu olumsuzlukların yaşanmaması için vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almalarını önemle duyururuz" dedi.

Ara`10
12
ŞİMŞEK AİLESİ KARAKOYUNLU BELEDİYESİNE 2 ADET ÇADIR BAĞIŞLADI
Haberler

Yorumlar(0)

BAĞIŞLADI E-posta
Almanya’da yaşayan ancak memleketleri Karakoyunlu ilçesi olan Şimşek ailesinin fertlerinden H. Ebulfez Şimşek, Mehmet Şimşek, Ali Şimşek ve Sevdakar Şimşek Karakoyunlu’da taziyelerde kullanılmak üzere 6 bin 200 TL bedelli 2 adet taziye çadırı yaptırarak Karakoyunlu Belediyesine teslim ettiler. Belediye Başkanı Ziyat Ali Deliktaş, konu ile ilgili yaptığı açıklamada,”Bu güzel hayırsever insanlar, daha öncede Karakoyunlu’nun camisine, yoluna, çeşmesine çok katkı yapmışlardı. Şimşek Ailesi hayırsever bir ailedir.Bu çadırları da Karakoyunlu’ya hediye ettikleri içinde İlçe adına teşekkür ediyorum.Allah bu insanlardan razı olsun” dedi.

Ara`10
5
BEYKOZ BELEDİYESİ, KARDEŞ BELEDİYE OLAN KARAKOYUNLU BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
Haberler

Yorumlar(0)

BEYKOZ BELEDİYESİ, KARDEŞ BELEDİYE OLAN KARAKOYUNLU BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

                                    

2009 yılında Karakoyunlu Belediyesi ile kardeş belediye olan Beykoz Belediyesinden gelen heyet Karakoyunlu ilçesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Ziyaret Ali Deliktaş’ı makamında ziyaret edip ilçeyi gezdiler. Beykoz Belediyesi 2010 yılı haziran ayında Karakoyunlu Belediyesine 1 adet Dev Fatih, çocuk parkı, çöp konteynırları, oturma banklarını hediye etmişlerdi. Gelen heyette Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı ve 1999-2009 Dönem Belediye Başkanı Sayın Muhammet Hanifi DİLMAÇ, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Sayın Ahmet ÇELİKBİLEK, Yapı Kontrol Müdürü Sayın Mahmut KUMBASAR yer almaktadır. Gelen heyet, Beykoz Belediye Başkanı Sayın Yücel ÇELİKBİLEK’in yoğun işlerinden dolayı bu ekibi görevlendirdiğini ve selam ve sevgilerini yolladıklarını belirterek, Karakoyunlu’da olmaktan büyük mutluluk duyduklarını Karakoyunlu’yu ve insanlarını çok sıcak gördüklerini bu güzel beldeyle kardeş olduğumuz içinde mutlu olduklarını vurguladılar.

                                       Karakoyunlu İlçesi Belediye Başkanı Ziyat Ali DELİKTAŞ, bu güzel insanları Karakoyunlu’da görmekten mutlu olduklarını belirterek, “Bizlere her zaman desteğini esirgemeyen Sayın Belediye Başkanımız, ağabeyimiz, hemşerimiz, Sayın Yücel ÇELİKBİLEK’e, Başkan yardımcılarına, meclis üyelerine, çalışanlarına, bu güzel ekibi aday gösteren AK Parti ailesine, bu ekibe inanan, güvenen bu mukaddes göreve layık gören Beykoz halkına minnettarlığımızı ifade etmek istiyoruz” dedi.


 


Ara`10
3
KARAKOYUNLUDA 250 KİŞİLİK KAPALI CENAZE NAMAZI KILMA YERİ YAPILDI
Haberler

Yorumlar(0)

KARAKOYUNLUDA 250 KİŞİLİK KAPALI CENAZE NAMAZI KILMA YERİ YAPILDI E-posta
Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesi mezarlığında 250 kişilik kapalı cenaze namazı yeri yapıldı. Cenaze namazı yeri özellikle soğuk kış aylarında vatandaşların hizmetinde olacak.
Vatandaşlara böyle bir hizmeti sundukları için mutlu olduklarını söyleyen Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyat Ali Deliktaş, “İlçemizde vefat eden güzel insanların cenaze namazlarında özellikle kış aylarında ve yağmurda büyük zorluklar çekilmekteydi. Vatandaşlarımız kar altında, yağmur altında merhuma son görevlerini yapıyorlardı. Bizde Belediye olarak bu eksikliğimizi tespit ederek 200 m2 büyüklüğünde 250 kişilik kapalı cenaze namazı kılma yeri yapmaya karar verdik. Bu binanın masrafının yaklaşık %60’nı yurt dışında yaşayan Almanya öğretmen kökenli ağabeyimiz Nağı Karakoyunlu karşıladı. Biz Belediye olarak bu yapılan binaya Nağı beyin merhum babasının ismini verdik. Bizler Karakoyunlu’ya hizmet için geldik. Karakoyunlu’nun altyapısından, içme suyundan, sulama kanallarından, düğün salonundan, yollarımızdan, mezarlıklarımızdan, kültür varlıklarından, okullarından, camilerinden tutun parklarına, yeşil alanlarına, araç alımlarına ve enerji hattının yer altına alınmasına kadar bir dizi hizmetler yapıldı. Burada hükümetiniz bize destek oldu ve bizde hizmet götürdük. Bunun yanında Karakoyunlu’nun kadir şinas insanları Belediyemize her zaman maddi ve manevi desteklerini veriyorlar. 7 yılda 12 adet yol açtık,4 mahallemizin yollarını genişlemesini sağladık ve Karakoyunlular bizden 1 lira bile istimlâk parası talep etmediler. Belediyemize halkımız kapalı cenaze namazı kılma yeri, 0 km cenaze aracı, 5 dönüm okul yeri arsası, 7 dönüm mezarlık yeri, 3 adet taziye çadırı ve arsa vakfettiler. Bu da Karakoyunluların ne kadar mert, ne kadar eli, gönlü açık bir toplum olduğunun göstergesidir.” dedi.

Kapalı cenaze namazı kılma yerinin yapılması, Karakoyunlulu vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.    


Kas`10
15
IĞDIR İLİNİN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN 90.YILI İSTANBULDA KUTLANDI
Haberler

Yorumlar(0)

KAISİAD Iğdır’ın kurtuluşunu kutladı

Sefer KARAKOYUNLU KAISİAD-Başkan Yardımcısı

Halil ULUSOY-Eski Iğdır Valisi _Merkez Valisi

Süreyya CANİK-KAISİAD Başkanı

Timsal KARABEKİR

Kars-Ardahan- Iğdır Sanayici İş Adamları Kültür ve Yardımlaşma Derneği (KAISİAD) Iğdır’ın kurtuluşunun 90. Yılını kutlamak ve Kazım Karabekir’i anmak için Mecideyeköy’deki dernek binasında etkinlik düzenledi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kars-Ardahan- Iğdır Sanayici İş Adamları Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Süreyya Çinik, Iğdır’ın kurtuluşunun 90. Yılını kutlama ve Kazım Karabekir’i anma toplantısına gelen herkese teşekkür etti. Kars- Ardahan- Iğdır’ın bir bütün olduğunu belirten Çinik, “Bizler aynı coğrafyanın aynı kültürün insanlarıyız ve iyi günde de kötü günde de hep bir birimizi desteklemeliyiz. Bugün burada birlik olup Iğdır’ın kurtuluşunun 90. Yılını kutluyoruz. Kars-Ardahan- Iğdırlar olarak bölgenin daha çok kalkınması için elimizden gelen çalışmaları yapmalıyız” dedi.

Kahramanlarımızı minnetle anıyoruz

Dünyada üç ülkeye sınırı olan tek ilin Iğdır olduğunu söyleyen Kars-Ardahan- Iğdır Sanayici İş Adamları Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yardımcısı Sefer Karakoyunlu, Iğdır’ın Türkiye’nin Kafkasya kapısı olduğunu ifade etti. Ermenilerin Kurtuluş savaşında bölgede yaptığı mezalimleri anlatan Karakoyunlu, “Kazım Karabekir komutasındaki 15. Kolordu, Ermenileri Aras nehrinin kuzeyine püskürtmüş böylece mezalimlere son vermiştir. Biz bugün burada o gün düşmanla göğüs göğse çarpışan Kazım Karabekir ve arkadaşlarını minnetle anıyoruz” dedi. 

Toplantıda ayrıca Iğdır eski Valisi ve Merkez Valisi olan Halil Ulusoy, Kazım Karabekir’in kızı Timsal Karabekir ve Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Gürbüz Çapan’da bir konuşma yaptı. Konuşmalardan sonra Halil Ulusoy ve Timsal Karabekir’e plaket verildi ve daha sonra Iğdır’ın anlatıldığı slayt gösterisi izlendi.

YILMAZ ORUÇ/KENT YAŞAM








Toplam 256 Blog, 52 Sayfada Gösterilmektedir.
«« « 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 » »»

 
Cankat.Net