KARAKOYUNLU
 

Menü

Anket

Türkiye,Ermenistan ile sınır olan Alican Sınır kapısını açsınmı açmasınmı
Hiç Bir Durumda Açılmasın. (%73,2)
Açılsın (%14,9)
Şartlarımız kabul edildikten sonra açılsın (%11,7)

Toplam Oy: 587

Tüm Anketler

Takvim

« Mayıs - 2024

»

PT SL ÇŞ CM CT PZ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

İstatistikler

 Toplam Hit: 7320154
 Sitede Aktif: 2
 Ip: 172.69.58.203
 Browser: Default - 0.0
 Toplam Kategori: 19
 Toplam Blog: 275
 Toplam Yorum: 121
 Toplam Resim: 0
 Toplam Mesaj: 122

Etiket Bulutu

CANKAT

Haberler

Ağu`10
4
BEYKOZ BELEDİYESİNDEN KARAKOYUNLU YA DAMPERLİ KAMYON
Haberler

Yorumlar(0)

Çarşamba, 04 Ağustos 2010

    Beykoz belediyesi tarafından  Karakoyunlu belediyesine 1.Damperli kamyon,1 çocuk parkı için oyun grubu, çok sayıda oturma bankı, büyük çöp konteynırı gönderildi.     Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş, “Beykoz Belediye Başkanı üstadımız, büyüğümüz Yücel ÇELİKBİLEK’e ilçem adına teşekkürlerimizi sunuyorum. Belediyemizin en büyük ihtiyacı Damperli kamyondu. İstanbul ziyaretimde Sayın Başkanımızı ziyaret ettik ve İlçemizin sıkıntılarını anlattık.Sayın Başkanımızda Belediyemize yardımcı olacağını ifade etti.  Ve kısa bir süre sonra yardımlarını gönderdi.
    Burada da Karakoyunlu adına Sayın Başkanımız Yücel ÇELİKBİLEK’e, Başkan Yardımcısı M.Hanifi DİLMAÇ’a, diğer Başkan yardımcılarına, tüm meclisine, tüm Beykoz çalışanlarına ve Beykoz’da yaşayan her ferde Karakoyunlular adına minnettarlığımızı sunuyoruz.
     Ayriyeten İlçemizde yapılan düğün salonuna da Beykoz Düğün Salonu adı verilmiştir. Ayriyeten 1 caddeye de  Beykoz caddesi ismi verilmiştir. Bu isimlerle Beykoz ile Karakoyunlu  gönül köprüsü kurulmasına ön ayak olmasını istedik.

Tem`10
12
KARAKOYUNLU İLÇESİ KAYMAKAMI M.ALPER ÇIĞ İŞLETMELERİ GEZİYOR
Haberler

Yorumlar(0)

KARAKOYUNLU İLÇESİ KAYMAKAMI M.ALPER ÇIĞ İŞLETMELERİ GEZİYOR
Pazartesi, 12 Temmuz 2010

Karakoyunlu İlçesi  Kaymakamı  Mehmet  Alper  Çığ, ilçe genelinde işletmeleri ziyaret ederek sorunlarını dinliyor…
    Karakoyunlu ilçesinde göreve başladığı günden itibaren ilçe halkıyla iyi diyalog kuran, çiftçi ve köylünün kalkınması için her zaman yeni projeler üreten Kaymakam Çığ, hayvancılığa önem vererek köylüye hayvan dağıtımı yapmıştır…
Şıktaş  hayvancılık tesislerini de gezen Kaymakam Çığ, “bölgeye örnek teşkil eden çiftliğin, çalışmalarını çok ciddi buluyorum.
Yaptığınız yatırım bölge koşullarına göre çok modern ve çok ciddi bir yatırım. Sizleri kutluyorum. Diğer çiftçilerinde bu tür yatırım yapmalarını diliyorum” dedi.
Sabri Şıktaş’ta, ”Modern hayvancılık yapmak için bu işe girdik. En güzelini yapmaya çalışıyoruz. 100 baş hayvanımız var. Bu sayıyı artırmayı düşünüyoruz. Gelecek yıl elde edeceğimiz sütle Iğdır piyasasına gireceğiz. Iğdır tarım ve hayvancılık alanında gelişmelidir.” diye konuştu.

Tem`10
6
Karakoyunlu da Toplum Destekli Polis İş Başında
Haberler

Yorumlar(0)

Karakoyunlu da Toplum Destekli Polis İş Başında
Salı, 06 Temmuz 2010

      İlimize bağlı Karakoyunlu ilçesinde Toplum Destekli Polis Uygulaması vatandaşlar tarafından büyük ilgi ve sevgi görüyor.       Karakoyunlu Toplum Destekli Polislik Hizmetleri Büro Amirliği  Yardıma muhtaç aileleri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verirken yeni bir uygulamada başlatarak maddi durumu iyi olmayan yeni bebeği olan ailelere hediyede vermeye başladı.
      İlk olarak Ergenekon Mahallesi Albay Nuri Alagöz Caddesinde tespit edilen  yeni bebeği olan aileler ziyaret edilerek göz aydınlığı verildi.
      Polis Memuru Yusuf Polat  ve arkadaşları, Muharrem  ve Semra Bağcı  çiftinin yeni dünyaya gelmiş olan çocukları Sema bebeğin doğumu vesilesiyle aileyi ziyaret edip,  bebeğe  çeşitli hediyeler verdiler.
    Muharrem Bağcı ve Eşi Semra Bağcı, Yardıma muhtaç aileleri unutmayarak ziyaret eden Toplum Destekli Polislik Hizmetleri Polis Memuru Yusuf Polat ve ekibine teşekkür etti.
    Karakoyunlu İlçesi Toplum Destekli Polislik Hizmetleri Polis Memuru Yusuf Polat, Amaçlarının Polis-Halk arasındaki ilişkilerini geliştirmek olduğunu belirterek Toplum Destekli Polis Teşkilatı, olarak bundan sonra da ziyaretlerini sürdüreceklerini özellikle yeni bebeği olan ailelere öncelik vereceklerini belirtti.

Tem`10
5
SAYIN BAŞMÜFETTİŞ HÜRMÜZ YALLI BEY KURUMUMUZU ZİYARET ETTİ...
Haberler

Yorumlar(0)

 

Karakoyunlu ilçesi Zülfikar Köyü nün yetiştirdiği Iğdır ımızın vedarı iftarı, Hürmüz Yallı Kurumumuzu ziyaret etti. Çalışma bakanlığı baş Müfettişi olan sayın Hürmüz Yallı bey ileri sürücülük testinde göstermişolduğu başarıdan dolayı Üstün Başarı belgesi verildi.  Sayın Hürmüz Yallı bey'e başarılarının devamını dileriz.....


Tem`10
3
KARAKOYUNLU BELEDİYESİ AĞAÇLARI İLAÇLIYOR
Haberler

Yorumlar(0)

KARAKOYUNLU BELEDİYESİ AĞAÇLARI İLAÇLIYOR
Cumartesi, 03 Temmuz 2010

    Karakoyunlu  Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ağaçların gelişimini kuvvetlendirip sağlıklı kılmak, haşere ile mücadele etmek için yapılan ağaç ilaçlama işlerine Karakoyunlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çocuk oyun alanlarında, refüjlerde, yol kenarlarında, park ve bahçelerde, tüm yeşil alanlarda bulunan ağaçları ilaçlayarak haşere ile mücadele ediyor.
    Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karakoyunlu  Belediye Başkanı Ziyatali Deliktaş  “Ekiplerimiz planlı bir şekilde ağaçlandırma faaliyetlerini sürdürmektedir. Ağaç dikmenin yanında mevcut park, cadde ve yeşil alanların bakımı, ilaçlama ve budama faaliyetleri de önem taşımaktadır. Bu amaçla Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz yaz aylarının başında tüm yeşil alanlarımızda ağaçları ilaçlama çalışmalarını sürdürmektedir. Haşere ile mücadele çalışmalarımızda büyük yer tutan ağaçların ilaçlanması çalışmalarına vatandaşlarımızın da destek olması, kendi bahçelerindeki ağaçları ilaçlayarak bizim çalışmalarımıza destek olmaları gerekmektedir. Çalışmalarımız önümüzdeki günlerde de devam edecektir” dedi.

Toplam 256 Blog, 52 Sayfada Gösterilmektedir.
«« « 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 » »»

 
Cankat.Net