KARAKOYUNLU
 

Menü

Anket

Türkiye,Ermenistan ile sınır olan Alican Sınır kapısını açsınmı açmasınmı
Hiç Bir Durumda Açılmasın. (%73,2)
Açılsın (%14,9)
Şartlarımız kabul edildikten sonra açılsın (%11,7)

Toplam Oy: 587

Tüm Anketler

Takvim

« Nisan - 2024

»

PT SL ÇŞ CM CT PZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

İstatistikler

 Toplam Hit: 7277506
 Sitede Aktif: 1
 Ip: 172.69.58.97
 Browser: Default - 0.0
 Toplam Kategori: 19
 Toplam Blog: 275
 Toplam Yorum: 121
 Toplam Resim: 0
 Toplam Mesaj: 122

Etiket Bulutu

CANKAT

 

    Tavsiye Et İndir (.doc) Okunma: 4134
Mustaş'dan Iğdır'a Yeni Yatırım


Tarım şehri Iğdır’a NEW HOLLAND Iğdır Bölge Bayiliği.. Mergiz Otomotiv Plazası düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı..

Plazanın açılışı Iğdır Valisi Amir Çiçek, New Holland Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, Mustaş A.Ş. Sahibi Caferali Taşbağ, Azerbaycanlı Ortağı Celil Rızayev, Sadık Hüseyinov, Iğdır Deftardarı Mehmet Durusoy, Eski Milletvekili Şamil Ayrım, Iğdır Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Garnizon Komutanı Mustafa Akış, İlçe Kaymakamları Belediye Başkanları, Kurum Müdürleri, Çifçiler ve Vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.   Açılış töreninde konuşan Mustaş Ltd. Şti. Ortağı Azerbaycanlı iş adamı Celil Rızayev: “Türkiye de Iğdır’da bulunmaktan çok mutluyum, bizler bir milletiz yani Türk milletiyiz. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘ne mutlu Türküm diyene’, bizler gardaş şehrimiz olan Iğdır’da bu yatırımı yapmaktan çok mutluyuz.” dedi.
Daha sonra konuşan İş adamı Caferali Taşbağ şunları söyledi; ” 2011 yılında Mustaş Grubu olarak Türk Tarktörün Satış-Servis-Yedek Parça Iğdır bayiliğini aldık ve Mergiz Otomotiv San. Tic. Ltd. Şirketi olarak faaliyete başladık. Bu bayilik verilirken Türk Traktör Fabrikasının siz değerli çiftçilerimize daha iyi hizmet vermemiz için yerine getirmemiz gereken şartlardan birisi de 3 S dediğimiz Satış-Servis- Yedek Parçanın bir arada bulunduğu hizmet binasının yapılmasıydı. Yeni bayi olduğumuz için bir-iki yıl da yapabilirsiniz denildiği halde biz sizlere daha iyi hizmet verebilmek için bayilik aldıktan sonra 10 ay içerisinde bu şartı yerine getirdik ve Doğu Anadolu Bölgesinde ilk olan New Holland Plaza binasını yaptık. Bu plazada çiftçilerimiz yeni traktör alabilecek, eski traktörlerini takas edebilecek, yedek parça ihtiyacını karşılayabilecek ve traktörlerinin servis hizmetini de alabilecekler.
Burası sadece ürün ve hizmet satalım diye çalışmayacak aynı zamanda çiftçilerimize tarımsal konularda danışmanlık yapacak, onların sorunlarını çözmek için 24 saat çalışacak bir merkez olacaktır.
Amacımız sadece satmak değil çiftçilerimize faydalı olan bir kuruluş olmaktır. Biz sizi sadece bugün değil her gün burada görmekten mutluluk duyacağız. Kapılarımız bütün çiftçi kardeşlerimizin yüzüne açıktır ve onlara hizmet etmekten mutluluk duyacağız. Bu programa katılıp bizi onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Bu yatırımın bütün Iğdır halkına, ülkemize ve çiftçi kardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” dedi…  New Holland Bölge Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir: “Iğdır’da bu tesisin açılması bizi gururlandırmıştır. Ürettiğimiz traktörlerin satış bakım yedek parça gibi her şeyi bu plazadan temin edilebilir. Hedefimiz Iğdır çiftçisine en iyi şekilde hizmet etmektir. Bunu gerçekleştirdiğimiz içinde çok mutluyuz.“ dedi.
Vali Amir Çiçek ise konuşmasında, “Iğdır Türkeyimizin en güzide bir ilidir. Her geçen gün gelişiyor. İş adamlarımızın Iğdır’a yatırım yapması Iğdır’ı her gün geliştiriyor. Iğdır’da istihdamı sağlamalıyız. Teşvikten faydalanmalıyız ki Iğdır’lı vatandaşımın çocuğu diğer illere giderek çalışmasın, Iğdır’da iş imkanı bularak çalışsın. Iğdır 2023’e doğru hızla gelişerek gidiyor. Iğdır Çevre illere göre Tarımda, Hayvancılıkta, gelişmede büyüme sağlıyor. Bir yıl içerisinde modern işletmeler açanları görüyoruz. Bunların biriside şimdi açmış olduğumuz Mergiz Otomotiv örnek olmuştur. Bizde her alanda bu tür
yatırımları yapanlara desteklerimiz devam edecektir.” dedi.
Kurbanların kesildiği, folklor gösterilerinin sunulduğu, traktörlerin davetlilere tanıtımının ardından Bike kebap salonu tarafından hazırlanan yemek ikramı ile tören sona erdi…     Mergiz Otomotiv’in hizmete sunmuş olduğu NEW HOLLAND Plazanın hayırlara vesile olmasını temenni ederiz…
  # Yorum Yaz #

İsim :

Yorum :
(Max. 400 Karakter)

 

 
Cankat.Net