KARAKOYUNLU
 

Menü

Anket

Türkiye,Ermenistan ile sınır olan Alican Sınır kapısını açsınmı açmasınmı
Hiç Bir Durumda Açılmasın. (%73,2)
Açılsın (%14,9)
Şartlarımız kabul edildikten sonra açılsın (%11,7)

Toplam Oy: 587

Tüm Anketler

Takvim

« Nisan - 2024

»

PT SL ÇŞ CM CT PZ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

İstatistikler

 Toplam Hit: 7286915
 Sitede Aktif: 6
 Ip: 172.71.194.74
 Browser: Default - 0.0
 Toplam Kategori: 19
 Toplam Blog: 275
 Toplam Yorum: 121
 Toplam Resim: 0
 Toplam Mesaj: 122

Etiket Bulutu

CANKAT

 

    Tavsiye Et İndir (.doc) Okunma: 2550
TÜRKİYE-AZERBAYCAN DOSTLUK VE DAYANIŞMA PLATFORMU’NDAN DR. SİNAN OĞAN’A ONUR BELGESİ



Genel merkezi İstanbul’da bulunan Türkiye-Azerbaycan Dostluk ve Dayanışma Platformu tarafından MHP Iğdır 1. Sıra milletvekili adayı Dr. Sinan Oğan’a onur belgesi verildi.
Dr. Sinan Oğan’ın yurt içinde ve yurt dışında yaptığı çalışmalar, Türk Dünyası’na verdiği mesajlar nedeniyle verilen “Onur Belgesi” töreninde Türkiye-Azerbaycan Dostluk ve Dayanışma Platformu’nun yönetim kurulu hazır bulundu. Genel Başkan Sefer Karakoyunlu ve yönetim kurulu üyeleri Metin Yıldırım, Umut Mihmandarlı, Tuna Güvenç, Cumhur Turan, Bedir Taşan, tek tek Dr. Sinan Oğan’ın elini sıkarak hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.
Genel Başkan Sefer Karakoyunlu, Iğdır’dan böyle bir evladımız yetiştiği için, bütün Iğdırlıların gurur duyduğunu belirterek : “Dr. Sinan Oğan, bütün Iğdırlıların gurur kaynağıdır. Kendini her alanda yetiştiren, donanımlı, kültürlü, dünya entelektüeline hakim, milli ve manevi değerlerden taviz vermeyen, Türkiye’ye sahip çıktığı gibi, Türk Dünyası’na da sahip çıkan bu evladımıza, biz de sahip çıkmalıyız.
Metzamor Nükleer Santralinin Iğdır için yarattığı tehlikeyi, Dr. Sinan Oğan dünyanın gündemine sokmuştur. Geçenlerde basından okuduk. Üç ayaklı bir buzağı doğmuş. Bu buzağının sakat doğmasının Metsamor’la ilgisinin olduğunu düşünüyorum.
Dr. Sinan Oğan’ın Iğdır’dan 1. sırada milletvekili adayı olması, tüm Iğdırlılar gibi yönetim kurulumuzu ve üyelerimizi de sevindirmiştir.
Dr. Sinan Oğan’ın adaylığının çok isabetli bir karar olduğunu, Iğdır’da bölük pörçük olan oyları, kendi etrafında birleştireceğini düşünüyoruz” dedi.
Dr Sinan Oğan da verilen onur belgesinin kendisini heyecanlandırdığını belirterek : “Şu ana kadar Iğdır’a zarar verecek bir durum söz konusu olduğunda, anında müdahale ettim. Metsamor bunlardan sadece birisidir. Iğdır’da tarım ve hayvancılık da, çeşitli kotalarla kasıtlı olarak bitirilmiştir. Iğdır’ın kaysısı, domatesi, kavunu, karpuzu ne yazık ki üreticinin elinde kalmaktadır.
Cebindeki son parasını pahalı mazota veren köylü, toprağını sürüp, ekemiyor. Bu şekilde dolaylı vergiye para ödeyen köylü, çoluk çocuğunun ihtiyacını karşılamakta zorlanmaktadır. Iğdır’a hizmet etmeye talip oldum. Iğdırlılar bana yetki verirse, en iyi bir şekilde hizmet etmeye çalışacağım” dedi.

Iğdır Haber

  # Yorum Yaz #

İsim :

Yorum :
(Max. 400 Karakter)

 

 
Cankat.Net